private haver

​STED: Karrebæksminde

​BYGHERRE: Privat

TYPE: Sommerhushave​

ÅR: 2020​

Eksklusiv sommerhushave

En forblæst sommerhushave er blevet til et eksklusivt uderum, hvor der er plads til samvær og afslapning. Den lille have er blevet til en teaktræsterrasse i flere plan med SPA, dejligt siddeområde, lounge, udebad og grønne oaser.​

STED: Karise​

BYGHERRE: Privat​​

TYPE: Forhave​

ÅR: 2017 - 2018​

Privat Have​

Det store træ i forhaven var blevet så stort, at træet voksede ind i el-ledningerne og måtte fældes. I stedet plantede vi tre fine stribede løn med flere stammer. En lille sti med slotsgrus  snor sig gennem det store bed med høje stauder og græsser.

I stedet for at være et goldt rum er forhaven nu et sted, hvor man kan gå en tur og sætte sig på bænken med en kop kaffe.

Første billede er et før-billede.

STED: Rødovre

BYGHERRE: Privat​

TYPE: Parcelhushave​

ÅR: 2018​

​Privat Have

Haven i Rødovre er en nyanlagt have i forbindelse med nybyggeri. Familien er en aktiv børnefamilie, så der skal være plads til leg, fodbold, køkkenhave og en stor terrasse.

Den store baghave er delt i to ved hjælp af en æbleespalier, som både fanger vildfarne bolde og skærmer for indkig fra vejen. Samtidig har familien frugt lige ved hånden.

Omkring terrassen giver et stort bed med roser og stauder noget smukt at kigge på - også inde fra stuen. Fritstående højbede på plænen sørger for grønt til køkkenet.

På husets modsatte side er der meget skygge. En snoet sti med slotsgrus omgivet af skyggetålende stauder og buske skaber en lille jungle. 

STED: Rungsted

BYGHERRE: Privat

TYPE: Have

ÅR: 2016

​Privat Have

Denne have er anlagt i forbindelse med nybyggeri. Alle belægninger er grå sandsten i Chelsea mønster samt chaussesten i sandsten op langs stien til hovedindgangen.

Hække afskærmer områderne mellem biler og selve haven.​

STED: Nyrup

BYGHERRE: Privat​

TYPE: Have​

ÅR: 2010

Susannes have​

Haven i Nyrup ​Haven er inspireret af den berømte engelske havearkitekt Gertrude Jekyll's ideer om en vild og en mere formel have i et.

I gårdrummet er haven symmetrisk opbygget med små bede og grusbelagte stier. Buksbomhækkene anviser gangstien fra parkeringspladsen til hoveddøren. Køkkenhaven og det 6-kantede drivhus er den del af den blomstrende have.

I stedet for at hegne haven ind er der sået blomstereng, som umærkeligt går over til korn- og græsmarker.Læs artikel om Susannes have her.

STED: Korsør

BYGHERRE: Privat​

TYPE: Have​​

ÅR: 2017​

Svømmesø og japansk inspireret have

På en dejlig grund i Korsør med udsigt til Storebælt har vi anlagt en japansk inspireret have med en skøn svømmesø.

Svømmesøen ligger i forbindelse med terrassen og stuen med store vinduer. Det givver er kig ud over søen med "bjergene" i baggrunden og allerbagerst havet.

Der er også blevet plads til et lækkert loungeområde, der passer til husets modernistiske stil.

 

STED: Tegnestuen​

BYGHERRE: Haveselskabet​

TYPE: Konkurrenceprojekt​

ÅR: 2006

Den ny parcelhushave

Forslag til nytænkning af parcelhushave. Præmieret konkurrenceforslag.

Parcelhus med ny tilbygning og stor træterrasse, hvor grøfter og kirsebærtræer er det temagivende​​. Haven er højaktuel i dag, hvor Lokal Afledning af Regnvand er det store tema i landskabsarkitekturen. Haven her afvander både tage, terrasse og den øvrige have til den centrale grøft. 

ADRESSEINFORMATION

Lyngsted Landskab, CVR: 21972932​

Valsømaglevej 131, 4174 Jystrup Midtsj

 Mobil: 28 70 72 21

E-mail: henriette@lyngsted-landskab.dk

Læs persondatapolitik her

FØLG OS PÅ FACEBOOK

FØLG OS PÅ INSTAGRAM